Книга рецептів

«Кар'єра курки закінчується в бульйоні»: Сава Лібкін здивував процесом приготування фірмової страви

17:20 — 25 січня 2022 eye 3094

Відомий одеський кулінар Сава Лібкін, який любить ділитися з фолловерами секретами приготування своїх «фірмових» страв, показав у своєму Instagram, як найкраще зварити простий курячий бульйон.

— Любите курячий бульйон? — грайливо спитав він на камеру своїх передплатників і шикарно розклав по тарілках соковиті курячі ніжки, заливши золотисто-жовтим бульйоном і посипавши свіжою зеленню.

Багато шанувальників відомого шеф-кухаря за звичкою прийшли в захват після перегляду відео.

Але також знайшлися серед читачів і ті, кому не все в процесі приготування видалося правильним і логічним.

На жаль, зауваження метр залишив без відповіді.

Курячий бульйон від Сави Лібкіна

Нагадаємо, що Сава Лібкін свого часу розповів, де можна смачно пообідати у Парижі та поділився кулінарними успіхами своєї молодої сім'ї.

Фото скриншот з відео в Instagramm Сави Лібкін а