Книга рецептів

Рецепт «лінивих» відбивних для «лінивих» господарок від Наталії Калніної: коли хочеться відбивних, але не хочеться нічого відбивати

14:14 — 5 лютого 2022 eye 13876

Фудблогерка Наталія Калніна продовжує радувати підписниць нескладними у виконанні рецептами смачних страв. Для нелюбительок морочитися з обробкою м'яса блогер показала, як можна приготувати «ліниві» відбивні, коли не хочеться нічого відбивати.

«Ліниві» відбивні

Куряче філе нарізати шматочками 1,5 на 1,5 сантиметри, замаринувати в лимонному соці та спеціях.

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно нарізати, часник подрібнити, додати до м'яса.

Додати у фарш інші інгредієнти. Випікати на добре прогрітій сковороді. Суміш викладати без гірки, в один шар. Смажити під кришкою по дві-три хвилини з кожного боку.

Нагадаємо, раніше Калніна показала, як готує салат «Під кайфом» з овочів та копченої курки.