Книга рецептів

Смачні та соковиті манти на картопляній подушці від Наталії Калніної: страва коштує копійки, а гості завжди ситі та дуже задоволені

10:44 — 8 лютого 2022 eye 1383

Кулінарна блогерка Наталія Калніна, яка раніше запропонувала швидкий рецепт випічки — рулету, який легко зробити за 15−20 хвилин, розповіла, як приготувати в одному посуді відразу дві страви — соковиті манти на картопляній подушці.

Фут-блогерка на своєму каналі називає цю страву улюбленою та такою, що коштує «копійки». Манти — самостійна страва, а картопля може стати гарніром, наприклад, до риби, запеченої у духовці під маринадом.

Інгредієнти:

Для тіста:

Для фаршу:

Для картоплі:

Процес приготування вона докладно показала на відео.

Раніше Наталія Калніна показала, як можна приготувати «ледачі» відбивні, коли не хочеться нічого відбивати.

А інша фуд-блогерка Людмила Борщ запропонувала рецепт супу «як у ресторані» — на бульйоні з овочами та вершками.

Фото — скріншот