Книга рецептів

«Зупинитися неможливо»: відомий письменник поділився рецептом смачної закуски

12:41 — 9 лютого 2022 eye 674

Відомі журналісти, як і інші публічні люди, часто діляться у мережі своїми кулінарними секретами, як це, наприклад, робить дружина політика і дипломата Романа Безсмертного, Тетяна Мокріді — вона розповідала, як готує пиріг з шовковицею.

Її приклад наслідував журналіст і письменник Владислав Івченко, який розповів, як смачно приготувати страви зі свинячих сердець, що можуть бути як самостійною стравою, так і відмінно йдуть із гарніром. Він дає приблизний перелік продуктів, часто використовуючи слово «припустимо» — так що кожен може взяти стільки, скільки захоче.

Інгредієнти:

Приготування:

«Ви можете їсти і так, а можна й з будь-яким гарніром. Та й не гріх налити чарочку. Припустимо, чотири. Смачного!» — пише Владислав Івченко.

Раніше очільниця Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк розповіла, як на вулицях у Франції готують деруни. Місцеві вуличні торговці роблять це практично так, як і українські господині: труть картоплю на велику тертку, додають терту цибулю, а також твердий сир.

Фото Pixabay