Незважаючи на суттєве подорожчання молока та сиру, страви з нього залишаються улюбленими для всіх українців. Фанам насичених сирних десертів напевно припаде до душі новий варіант приготування знайомої ватрушки — «по-королівськи». Рецепт опублікував Telegram-канал Прості рецепти.
Склад тесту:
Склад начинки:
Інгридієнти для тіста змішуємо руками (має вийти крихта) і ділимо на 2 частини. Одну викладаємо у форму, приминаємо і виливаємо рідку начинку.
Зверху висипаємо другу половину підготовленої крихти.
Випікаємо ватрушку в духовці 50 хвилин при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше «ФАКТИ» запропонували найкращий рецепт приготування сирників на сковороді та розповіли спосіб приготування сирного «Наполеона».