Блогер Alina FooDee, яку читають майже 2 млн підписників, вирішила порадувати господарок, які не можуть вибрати страву для всієї родини.
«Не знаєте, що приготувати з фаршу на обід або вечерю? Цей рецепт Вам знадобиться. Просте, смачне і ситне блюдо з фаршу на обід або вечерю», — рекомендує вона.
Вам знадобляться:
Читайте також: Ледачий плов, від якого не відірватися: швидкий рецепт курки з рисом в овочевому соусі
Етапи приготування:
Цибулю і часник нарізати на дрібні кубики, моркву натерти на великій тертці або нарізати соломкою.
Обсмажити цибулю на олії до прозорості, додати моркву і смажити ще кілька хвилин.
Додати фарш і обсмажити до рум'яності на сильному вогні, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок.
Зменшити вогонь, додати часник.
Додати промитий рис.
Посолити і поперчити до смаку.
Залити водою, накрити кришкою і тушкувати 15−20 хвилин до повної готовності рису.
Вам може також сподобатися новий салат «Кокетка» від Людмили Борщ — з рисом та консервованим лососем.