Після нападу військ путіна на Україну популярний фуд-блогер із Маріуполя Ольга Матвій припинила публікацію нових постів. Проте на її каналі є чимало рецептів, які були опубліковані раніше, і з успіхом можуть використовуватися навіть у наш нелегкий час.
Один з них присвячений заготівлі їжі «про запас», що допоможе будь-якій мамі сімейства не стояти щодня біля плити, а користуватися наявними «заготовками».
Читайте також: Пісний «військовий» пиріг від Лілії Цвіт: справжня «смакота» без яєць, олії чи кефіру
Ольга пропонує зробити два варіанти каннелоні — з м'ясним фаршем та з кабачком, приготувавши для кожної порції власний оригінальний соус.
Рецепт розрахований на 500 г макаронних трубочок.
Начинка № 1:
Заливка № 1 (має вийти 1 літр):
Начинка 2:
Заливка № 2:
Заготовки заморожуються для подальшого швидкого приготування.
Весь процес Ольга показала на відео.
Нагадаємо, наразі нову популярність у мережі набули вже напівзабуті рецепти «Сала-п'ятихвилинка» та курячої тушкованки, яку можна приготувати в духовці.