Книга рецептів

Запашний домашній хліб: вся родина буде сита

15:39 — 31 березня 2022 eye 1111

Теплий запашний хліб люблять і дорослі, і діти. А спекти його не так складно, як багатьом здається. Та й особливих витрат не потрібно.

Якщо в сім'ї є діти, обов'язково залучіть їх до процесу приготування хліба.

Про те, як спекти смачний хліб, розповіла кулінар із Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше поділилася простим рецептом хрумкого домашнього печива.

— Смак домашнього хліба не порівняти з магазинним, — каже Елла Іванова. — Він ніжний та ароматний. Від запаху такого хліба просто перехоплює дух.

Рецепт домашнього хліба

У воду додаємо борошно, дріжджі, сіль.

Дуже швидко з'єднуємо інгредієнти.

Накриваємо плівкою, залишаємо на добу

Перевертаємо тісто на стіл, присипаний мукою.

Згортаємо рулетом.

Залишаємо у теплому місці на 1 годину.

Випікаємо при температурі 160−170 градусів до готовності приблизно 35−45 хвилин. Час залежить від розміру.

Охолоджуємо.

Наш хліб готовий!

Раніше Лілія Цвіт поділилася рецептом приготування бюджетного кексу на кефірі та торішньому варенні.

Читайте також: «Чоловік вас зацілує за таку вечерю!» Людмила Борщ поділилася рецептом «найсмачнішого бенкету» за пару десятків гривень

Фото з альбому Елли Іванової