Кулінарка-експериментаторка Любов Біріна радить приготувати пиріг, який точно стане вашим фаворитом серед випічки на кожен день.
Тісто
Масло 100 г
Пудра цукрова 50 г
Яйце 1 шт.
Розпушувач 3 г
Борошно 200 г
Масло збити з пудрою, додати яйце, збити до пухкої кремоподібної маси. Ввести борошно з розпушувачем, швидко замісити тісто.
На дно форми помістити тісто, розподілити (без бортів). Проколоти виделкою. Поставити в духовку на 180 град. на 25 хвилин. Охолодити. Нанести начинку, посипати присипкою і знову в духовку на 30 хвилин (при 180 градусах)
Начинка
Потерти яблука без шкіри на дрібній терці (500 г вже тертих яблук, терла на моркв`яній). Помістити в широку посудину, додати цукор (30 г) і сік з половини лимону. Тушкувати без кришки до однорідного пюре. Охолодити, додати варене згущене молоко (300 г), ретельно перемішати.
Присипка: 50 г масла та 50 г цукру збити, додати 1 яйце. Ввести борошно (150 г), кокосову стружку (50 г) і розпушувач (3 г) — перетерти до грубої крихти.
Читайте також: Коли пасочка вже не лізе: готуємо французькі тости з черствого великоднього хліба
Риба у пивному клярі: у захваті будуть навіть ті, хто не любить пиво