Цю страву можна готувати вдома, причому вийде не гірше, ніж у «МакДональдз», проте в рази дешевше. Кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше розказала, як приготувати кекси з цвітною капустою, поділилась смачним та доступним рецептом чизбургера.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо фарш, а краще робимо його самі. Формуємо круглі котлети з невеликим заглибленням всередині. Обсмажуємо з одної сторони 1−2 хв, перевертаємо і кладемо зверху шматочок сиру, і смажимо ще 1−2 хв, в залежності від товщини котлети.
Знімаємо пательню з вогню і накриваємо кришкою. В цей час розрізаємо булку і на сухій пательні, розрізом вниз підсмажуємо булку, щоб злегка похрускувала. Збираємо бургер. На низ булки трохи томатного соусу, слайси огірка, можна якоїсь зелені, кладемо котлету з сиром. На верхню частину булки кілька крапель томатного соусу, американську гірчицю, і трохи порею за бажанням, накриваємо, сколюємо шпажкою — і кайфуємо!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт надзвичайно смачної дієтичної піци, яка не зашкодить фігурі.
Читайте також: Привіт із XVIII століття: рецепт традиційного «валлійського кролика», в якому немає м'яса