Цей рецепт підійде як для ситного обіду, так і чудово стане доповненням до пісного столу, адже замість майонезу тут заправка з олії та приправ (хоча обмеження вживання жирів не завжди сприяє схудненню). За словами кулінарки Лариси Павлюк, приготування займе небагато часу, а смак порадує кожного.
Інгредієнти:
Приготування:
Буряк і цибулю почистити. Цибулю порізати на півкільця, на невеликій кількості олії підсмажити до прозорості. Буряк натерти на тертці з великими отворами, додати до цибулі, посолити, вкинути дрібку цукру, долити, якщо потрібно, трішки води, тушкувати до м’якості. Насамкінець вмішати чавлений часник, на смак заправити спеціями, уразі потреби — досолити.
Овочі охолодити. До тушкованого буряку вмішати квасолю, заправити невеликою кількістю олії. Огірки порізати на невеликі кубики й також додати в салат.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт освіжаючого огіркового салату з оливками від Джеймі Олівера.
Читайте також: Екзотичні салати з полуницею та черешнею: які маловідомі страви можна приготувати з сезонних плодів