Книга рецептів

Юшка з… яблуками: оригінально та дуже смачно

17:01 — 27 червня 2022 eye 369

Виявляється, юшку можно готувати не тільки з риби, але й додавати у неї м'ясо півня чи навіть яблука.

Такий незвичний «яблучний» рецепт пропонують автори ProstoWay.

Складові:

Читайте також: В основі — річкова риба: як приготувати козацький куліш, улюблену страву українських воїнів

Приготування:

Для того, аби юшка була смачною, рекомендують варити 2−3 сорти риби і обов'язково з головою та плавцями. Прісноводну рибу треба варити 20 хвилин, а морську — 12 хвилин. Світлий бульйон і м’яка риба вийде, якщо варити юшку на повільному вогні.

Ще можна готувати юшку по-фінськи — у неї додають вершковий сир. Чи юшку по-французьки — з додаванням мідій, вершкового масла та вершків.

Фото Pixabay