Книга рецептів

Шакшука по-бессарабськи: відомий шеф-повар розкрив секрет смачного сніданку

18:23 — 29 липня 2022 eye 3920

Відомий кулінар Андрій Величко, який раніше розповідав, як правильно приготувати окрошку, поділився рецептом смачного сніданку — шакшуки.

За його словами, цю страву можна приготувати з літніх овочів за півгодини. Андрій Величко каже, що шакшука — аналог бесарабської манджі.

Інгредієнти:

Читайте також: Жирна котлета, хрумкий салат, цибулеве варення: шеф-кухар Величко розповів, як приготувати ідеальний бургер

Приготування:

«Якщо є зелень — нарубайте петрушки чи кінзи у шакшуку. Якщо любите спеції — все що бажаєте. Якщо фанати пікантного смаку — скільки завгодно перцю чилі можна використати. Головне — цей сніданок хоч і довше готується, ніж яєчня, але нічого складного зовсім немає», — додав Андрій Величко.

Раніше кулінар поділився секретами та порадами щодо того, як зробити квашену капусту ще смачнішою.

Фото Pixabay