Рецептів кутчупів безліч, але цей — просто супер! Його із задоволенням будуть їсти навіть ті, що не люблять такого соусу. І ніхто не здогадається, що основний складник — кабачки! Обов'язково закрутіть на зиму — радить кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше поділилася рецептом маринованих слив «під оливки».
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки почистити, вийняти зернята та порізати на кубики, цибулю теж порізати кубиками. Скласти разом у каструлю, додати солі, перемішати і залишити на 2 години, щоб овочі пустили сік.
Тоді варити 45 хвилин. Трохи охолодити, перемолоти блендером на гладку масу, додати цукор, солодку паприку, гострий перець, томатну пасту, корицю. Варити 10 хв. Влити оцет перемішати та розкласти у стерильні банки. Стерилізувати 15 хв. Закрутити.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт кабачкового салату із гострим перцем.