Щоб завжди мати змогу побалувати сім'ю рибною стравою, дбайливі господарки роблять з неї заготовки, які можна довго зберігати. За словами кулінарки Людмили Білостоцької, салака, приготовлена за її рецептом, нагадує магазинну кільку в томаті, лише смачніша.
Інгредієнти:
Приготування:
Смажимо моркву з цибулею, додаємо томатний сік з м'якушем з помідорів, і варимо 5 хвилин. Додаємо сіль, цукор, спеції - усе до свого смаку, потім додаємо салаку, очищену від голів і кишок, і варимо 2 години на маленькому вогні. В кінці додаємо оцет. Далі розкладаємо в стерилізовані банки.
Вийде 6 баночок без залишку, закручуємо, перевертаємо — і під ковдру.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт смачного паштета з печінки та курячих сердець від «блогерки з Маріуполя» та авторки «Мурашника» Ольги Матвій.
Читайте також: Перець у медовій заливці: смачно та просто