Книга рецептів

Італійський універсальний соус суго на зиму: використовується з усіма видами пасти та м’яса

21:12 — 12 вересня 2022 eye 21054

Суго — це універсальний італійський соус, який використовують до всіх видів пасти та м’яса і який має чудовий, в міру гострий смак. За словами кулінарки Світлани Ситник, його готувати дуже швидко, а результат точно порадує кожного.

Інгредієнти:

Приготування:

Оливкову олію розігріти й трішки обсмажити на ній подрібнений часник. Солодкий перець дрібно нарізати й обсмажити з часником.

Помідори ошпарити кип’ятком, зняти шкірку, змолоти на м'ясорубці, варити разом з дрібно нарізаним перцем чілі пів години.

З’єднати з часниковою масою і варити ще 10 хв.

Приправити до смаку сіллю, цукром, базиліком, чорним перцем. Розлити в стерильні банки й закатати.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт найсмачнішої аджики зі слив.

Читайте також: Ароматний та пікантний соус зі слив: смакує з м’ясом, рибою, овочами, локшиною і просто з хлібом