Пікантні грушеві скибочки пасуватимуть узимку до м'яса чи як складник салатів. Зробіть хоча б баночку, щоб урізноманітнити меню закруток, радить кулінарка Лариса Павлюк, яка раніше поділилася рецептом консервування помідорів з виноградом.
Інгредієнти:
Приготування:
Груші помийте в холодній воді, поріжте на четвертинки, виберіть серцевину з насінням.
Воду налийте в каструлю і поставте на вогонь, додайте цукор, оцет і прокип’ятіть 4 хв.
Засипте у маринад шматочки груші й тримайте на вогні ще 7 хв.
У банки складіть спеції, груші, залийте гарячим маринадом і стерилізуйте банки 11 хв.
Закрутіть, переверніть догори дном і залишіть вистигати.
Читайте також: Мариновані жовті помідори: подавати їх можна у будні та на свята