Книга рецептів

Швидко, смачно та дуже поживно: готуємо бендерики м‘ясні

21:52 — 27 вересня 2022 eye 2115

Якщо ви думаєте, що простіше купити готові бендерики та посмажити вдома, то так, ви праві, простіше, але не смачніше, пояснює відома українська фудблогерка Юлія Сімончук. Разом з тим готувати їх зовсім не складно.

Млинці:

Начинка:

Додатково:

Приготування:

З усіх вищеперерахованих інгредієнтів для млинців (вони мають бути кімнатної температури) зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.

Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб розрідити (так він буде ніжнішим і соковитішим).

Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.

Обмокаємо кожен бендерик у збите яйце з молоком (чи водою) і смажимо на олії (на невеликому вогні) по 2−3 хв з кожної сторони.

Зазвичай бендерики подають з бульйоном, але як самостійна страва теж дуже смачно.

Раніше Ектора Хіменеса-Браво розказав, як приготувати фокаччу з сиром.

Читайте також: З тістом поратися не потрібно: рецепт чебуреків для «лінивих» господарок