Книга рецептів

Швидко, смачно та дуже поживно: готуємо бендерики м‘ясні

21:52 — 27 вересня 2022 eye 2117
м'ясні бендерики

Якщо ви думаєте, що простіше купити готові бендерики та посмажити вдома, то так, ви праві, простіше, але не смачніше, пояснює відома українська фудблогерка Юлія Сімончук. Разом з тим готувати їх зовсім не складно.

Млинці:

Начинка:

Додатково:

Приготування:

З усіх вищеперерахованих інгредієнтів для млинців (вони мають бути кімнатної температури) зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.

Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб розрідити (так він буде ніжнішим і соковитішим).

Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.

Обмокаємо кожен бендерик у збите яйце з молоком (чи водою) і смажимо на олії (на невеликому вогні) по 2−3 хв з кожної сторони.

Зазвичай бендерики подають з бульйоном, але як самостійна страва теж дуже смачно.

Раніше Ектора Хіменеса-Браво розказав, як приготувати фокаччу з сиром.

Читайте також: З тістом поратися не потрібно: рецепт чебуреків для «лінивих» господарок