Для приготування цього незвичайного салату з національними циганськими нотками вам знадобляться 2 яйця, 200 г твердого сиру, 2−3 зубчики часнику, 300 г варено-копченого м'яса (її можна замінити курячою відвареною грудкою), 300 г винограду грамів майонезу, а також сіль та перець за смаком.
Готувати страву надзвичайно просто та швидко — як стверджує автор рецепту, нарізати всі ігридієнди можна, поки варяться яйця.
Отже, сир натираємо на великій тертці, до миски додаємо подрібнений часник, виноград (більше половини — інше знадобиться для прикрашання салату зверху).
М'ясо нарізаємо соломкою, чи кубиками, головне, щоб товщина шматочків не перевищувала пів сантиметра.
Такими ж кубиками подрібнюємо вже готові варені яйця, додаємо їх у загальну миску, посипаємо подрібненою зеленою цибулею і присмачуємо майонезом.
Прикрашаємо салат виноградом та зеленою цибулею.
Смачного!
Нагадуємо також, що зараз у самому розпалі — сезон гарбуза, тому приготуйте і ви салат із цим овочем, попередньо його карамелізувавши. Вийде дуже смачно, пообіцяв читачам «ФАКТІВ» кулінар та блогер Тарас Кліпін.