Книга рецептів

«Неймовірно смачні канапки із морквою та часником»: ви готуватимете їх щодня

22:30 — 15 жовтня 2022 eye 107901

«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім"ї, а також їх можна подавати і до святкового столу. Швидко, ситно і без мороки», — розповідає українська фудблогерка Юлія Сімончук, яка раніше ділилася власним рецептом м"ясних бендериків.

Інгредієнти:

батон — ½ шт;
сир твердий — 50 г;
морква — 70 г;
часник — 2 зуб.;
сіль, перець — на смак;
майонез — 50 г;
зелень.

Приготування:

Натерти на мілку тертку сиру моркву та сир, додати подрібнений часник. Посилити, поперчити на смак, додати зелень (в мене кріп), майонез, перемішати до однорідності.

Викласти масу на підсмажений/підсушений батон.

Нагадаємо ще один рецепт — канапка «Капрезе» до сніданку: просто та ідеально смачно.