Книга рецептів

Пряне печиво на гречаному меду: ідеально до чаю, кави чи какао

15:25 — 21 жовтня 2022 eye 465

Пряне печиво — справжня насолода. А приготувати його кожному по силам. Отож, варто взяти до уваги рецепт продюсерки та кулінарки-аматорки Анжели Норбоєвої, яка раніше ділилася с «ФАКТАМИ» рецептом трубочок з м’ясом і овечим сиром.

«Пряне печиво ідеальне до кави, чаю чи какао, -- говорить Анжела Норбоєва. -- Із задоволенням поділюсь рецептом».

Пряне печиво на гречаному меду

Інгредієнти:

Приготування

В посуді з товстим дном розтопити і довести до кипіння мед, цукор, масло, спеції.

Одразу додати соду і ретельно перемішати, суміш почне пінитися. Залишити хвилин на 30, щоб трохи охолола, потім додати яйця, перемішати, частинами додавати борошно і замісити пластичне тісто, щоб не липло до рук. Розкатати корж товщиною 3 см і за допомогою формочок вирізати печиво. Випікати на пергаменті 15 хв при 180'.

Нагадаємо ще один рецепт від пані Анжели — вишуканий сливовий пиріг.