Книга рецептів

Неймовірно смачний салат із капусти на зиму: можна використовувати і як начинку до пиріжків

22:30 — 22 жовтня 2022 eye 5505

Буряки й моркву з поля вже зібрали, борщову заправку зробили, то ж українські господині взялись до капусти. За словами кулінарки Ольги Вархоляк, за цим рецептом вона нагадує тушковану. Практично завжди її використовує як начинку до пиріжків. Але можна додавати і до макаронів та страв з картоплі.

Інгредієнти:

Приготування:

Все вимішуємо і ставимо тушити на 2 години з моменту закипання. Розкладаємо в літрові банки та стерилізуємо 45 хвилин.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти маринованих печериць для святкового столу взимку і маринованої капусти «Провансаль».