Цей десерт зі згущеним молоком, горіхами та шоколадною помадкою і смачнющий, і виглядає красиво. Любителі солодкого гідно оцінять таке частування, пояснює фудблогерка Вікторія Ісаєнко, яка раніше розповіла, як приготувати яблучні оладки з неповторним ароматом.
Інгредієнти:
квадратні вафлі — 4 шт.
печиво «Марія» — 2 пачки
горішки (у мене смажений арахіс) — 200 г
вершкове масло — 400 г + на помадку
згущене молоко — 440 г
Помадка:
какао — 8 ст. л.
цукор — 8 ст. л.
молоко — 10 ст. л.
масло — 6 ст. л.
Приготування
Спочатку готуємо помадку. Всі складові для цього кладемо в банячок і заварюємо, періодично помішуючи, до однорідності. Гарячою помадкою мастимо одну вафлю та накриваємо другою. Так само робимо з іншими вафлями. В результаті отримаємо дві пари вафель, з"єднаних шоколадною помадкою.
Далі готуємо крем. М’яке масло збити, поступово додати згущене молоко, добре збиваючи за кожним разом. Кожну пару вафель з одного боку змастити кремом. До крему, який залишився, додати подрібнене печиво «Марія» та горішки. Все гарно вимішати й викласти на одну пару вафель. Зверху накрити другою парою та добре притиснути. Даємо постояти трохи при кімнатній температурі, далі кладемо в холодильник на 2−3 години.
Ще одним рецептом суперсмачного торта «Снікерс», що готується за сім хвилин, без духовки, желатину та згущеного молока, поділилася фудблогерка Наталя.
Читайте також: Шоколадний медовик з вишнею: порадуйте рідних на вихідні ніжним тортиком