Книга рецептів

Домашні часникові ковбаски до пива: ідеальний варіант для святкування перемоги

22:00 — 26 листопада 2022 eye 1024

Наші господині пропонують безліч різноманітних рецептів для приготування, серед них є незвичайні. Наприклад, піца в кухлі за 2 хвилини. А зараз пропонуємо рецепт ковбасок до пива.

«Їх називають „мисливські ковбаски“ або „пивчики“. Приготовлені в домашніх умовах за допомогою звичайної сушарки для овочів та фруктів. Немає смачнішої закуски до пива, а також це чудовий перекус», — пише кулінарка Тетяна Руденко.

Складові:

Приготування:

М’ясо перекрутити на м’ясорубку через сіточку з крупними отворами, змішати всі інгредієнти, добре вимішати, закрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 24 години дозрівати. Потім дістаємо з холодильника, відсаджуємо на решітки ковбаски і сушимо 7 годин при температурі 70 градусів. Відсаджувати можна звичайним кондитерським рукавом з круглою насадкою діаметром 1 см. Якщо буде важко, можна додати трішки холодної води і розмішати, щоб фарш став еластичнішим. Зайва волога випариться.

Нагадаємо рецепт салату з крекером.