Книга рецептів

Салат «Добрий тато»: бюджетне частування на новорічний стіл від Людмили Борщ

3:30 — 27 грудня 2022 eye 1965

Наближаються новорічні свята, і незважаючи на війну, господині вже шукають рецепти святкових страв, якими хочуть порадувати рідних та друзів. Український блогер Людмила Борщ, яка у 2021 році запропонувала цілий список новорічних салатів, не залишилася осторонь, проте на вимогу часу зараз зосередилася на пошуку бюджетних варіантів частування.

Одним із них став незвичайний салат «Добрий тато», в якому замість м'яса використовується куряча печінка.

Отже, вам знадобиться:

Спосіб приготування

Для початку цибулю та моркву потрібно потерти на тертці і спасерувати на олії.

Відварену картоплю також натирають на тертці, а печінку, також відварену до готовності, нарізаємо дрібними смужками.

Мариновані огірки просто натирають на тертці.

На тарілку встановлюємо роз'ємну форму і починаємо викладати салат шарами:

Кожен шар покривається сіточкою з майонезу.

Після «складання» страві треба дати просочитися і подавати до столу!

«Цей простий салат готується на раз-два, ніколи не набридне і готується дуже просто. Салат дуже красиво виглядає на святковому столі. Цікаве поєднання інгредієнтів і простота приготування зробила цей салат дійсно популярним. Спробуйте і переконайтеся самі» , — каже Людмила.

Нагадаємо, зараз особливу популярність у мережі набирають рецепти салатів з рибою, які точно сподобаються талісману 2023 року.