Книга рецептів

Заварні тістечка з солоною начинкою: бюджетна та вдала закуска

22:30 — 6 грудня 2022 eye 711

Ці смачні та ситні еклери виглядають на святковому столі ідеально, то ж можете не сумніватись, що гості точно будуть в захваті, ділиться кулінарка Юлія Джигалюк, яка раніше пропонувала приготувати неймовірно смачний мікс-салат.

Тісто:

Приготування:

В каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і масло, ставимо на вогонь має добре кипіти. Всипаємо борошно, вимішуємо дерев'яною ложкою і збираємо тісто в кулю, ще декілька секунд вимішуємо забираємо з вогню. Далі в тепле тісто по одному кладемо яйце. Кондитерським мішечком або ложкою викладайте тісто з відстанню 5 см. В розігрітій на 200 градусів духовці випікаєте 15 хвилин, збавляєте температуру до 180 градусів, печете ще 10−15 хвилин.

Начинка:

Натерти сир, додати порізаний кріп і майонез, можна часник. Все вимішуємо і начиняємо наші профітролі. Прикрашаєм огірком, помідором і листям салату.

Нагадаємо рецепт овочевого салату з сухариками від пані Юлії.