Книга рецептів

Мармуровий рулет з курки: побалуйте родину на різдвяні свята

22:00 — 16 грудня 2022 eye 2896

Ця страва складається з мінімальної кількості продуктів, але це не означає, що вона проста. І на вигляд, і на смак це не просто куряче звичне м'ясо, а неймовірна насолода, стверджує кулінарка Тетяна Цибульська.

Інгредієнти:

Приготування:

З курячих ніжок зняти шкіру, відокремити м'ясо від кісток и нарізати. Курячі грудки теж нарізати і покласти в миску. Часник і кріп дрібно нарізати. Посолити, поперчити, додати улюблені приправи і желатин. Все добре перемішати У рукав для запікання скласти отриману масу, надаючи форму рулету. Краї рукава надійно зафіксувати, зверху зробити кілька проколів зубочисткою. Поставити рулет в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 45 хвилин.

Дати рулету охолонути. Зафіксувати ще раз і покласти в певну форму. Прибрати в холодильник на ніч. Дістати рулет з холодильника. Тонко покроїти.

Нагадаємо рецепт штруделя з куркою, сиром і грибами.