Книга рецептів

«Він робить мене щасливим»: Володимир Ярославський поділився рецептом улюбленого десерту

14:31 — 28 грудня 2022 eye 9819

Ресторатор та суддя «МайстерШеф» Володимир Ярославський, який раніше розповів, як вдома приготувати смачне морозиво, поділився своїм рецептом десерту «Брауні». За його словами, цей шоколадний десерт схожий на той, що він куштував у Лондоні на Боро-маркеті.

«Ми вибороли цей рік. І я хочу подарувати вам мій рецепт неймовірного шоколадного Брауні, який робить мене щасливим. Тож ділюся своїм щастям з вами», — пише він у соцмережах. Ресторатор зізнався, що любить шоколад і що над цим рецептом йому довелося добряче попрацювати, щоб довести його до досконалості

Інгредієнти:

Приготування:

«Якщо форма прямокутна і товщина виробу 4−5 см, достатньо буде 15 хвилин, а якщо форма звичайна кругла 24 см і у вас вийшов не товстий шоколадний шар -2 см, то випікаємо 9−10 хвилин (краще менше). Не лякайтеся, якщо ваш Брауні м"якенький всередині, як живий, він такий повинен бути! Зверху має бути легка суха скоринка», — радить Ярославський.

Перед подачею Брауні має охолонути. Десерт можна нарізати шматочками та подавати з ягодами, збитими вершками й ванільним морозивом влітку. Найкраще десерт смакує при кімнатній температурі.

Раніше кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова запропонувала рецепт шоколадного печива «Брауні».

Фото Володимира Ярославського