На жаль, ракетні удари надовго залишають українців без світла, а подекуди — й від інших благ цивілізації. Тож в арсеналі кожної мами має бути рецепт швидких солодощів для малечі, які можна приготувати без випікання.
Про один такий напівзабутий рецепт нагадала відома українська кулінарка Ліза Глінська, яка з початком війни повністю перейшла на українську.
Отже, для приготування знайомих з дитинства ласощів вам знадобляться:
Етапи приготуванняї
Робимо крихту з печива.
Змішуємо вершкове масло кімнатної температури, какао-порошок, сгущене молоко, сіль, додаємо молоко кімнатної температури, добре перемішуємо і з'єднуємо з печивом.
Готуємо крихти для обсипки — змішуємо печиво, подрібнений горіх та какао.
Формуємо кульки, обвалюємо в крихті. Ставимо в холодильник на 2−3 години.
Смачного!
Нагадаємо, раніше кулінарна майстриня розповіла, як приготувати печиво з домашнім варенням.