Книга рецептів

Готуємо італійський суп: порадуйте рідних чимось новеньким

22:03 — 29 січня 2023 eye 4870

Взимку часто хочеться чогось гарячого та смачного, тому цей рецепт точно вам сподобається. Готувати просто, швидко та бюджетно, пояснює кулінарка Оксана Дорош.

Інгредієнти:

Приготування:

З м’яса зварити бульйон, м’ясо витягнути на тарілку, а в гарячий бульйон всипати сочевицю, довести до кипіння та варити до готовності на повільному вогні (це приблизно 10−15 хвилин).

Помідори дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно нарізати. Підготовлені овочі, додаючи почергово, протушкувати на олії. Потім додати томатну пасту, подрібнену зелень. Посолити та поперчити.

Коли звариться сочевиця, додати в бульйон овочеву заправку й дати прокипіти на слабкому вогні 3−5 хвилин. Наприкінці додати м’ясо, лавровий листок.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти курячі млинці з грибним соусом та гречаної каші «Пташине молоко».