Зима добігає кінця, і кожна господиня, певно, мріє здивувати свою сім'ю незвичною смачною стравою. Саме такою «цікавинкою» може стати смачна закуска зі звичайних шампіньйонів.
І нехай в магазині можна купити вже готові консервовані гриби, смак домашніх вони не перевершать, впевнені автори Instagram-ресурсу Файна кухня.
Отже, вам будуть потрібні:
Як готувати
Гриби відварити 2 хвилини після закипання на маленькому вогні.
Злити воду, трішки остудити, але щоб ще були теплі.
Перекласти в ємність, в якій будуть маринуватися.
Додати всі інші складові та долити кип'яченої води кімнатної температури, аби вона лише покривала грибочки. Все добре перемішати і залити гриби.
Закрити кришкою.
Дві години нехай постоять при кімнатній температурі, потім переставте у холодильник.
Готові гриби зберігаються у холодильнику до 5 діб.
В коментарях господині оцінили рецепт, відзначивши, що грибочки виходять дуже ароматними і смачними.
Нагадаємо, що мариновані гриби входять до рецептів найпопулярніших серед українців салатів.