Книга рецептів

Неймовірно смачне, просто тане у роті: готуємо пісне печиво

22:28 — 18 березня 2023 eye 698

На відміну від більшості рецептів приготування домашнього печива, у цьому немає яєць, вершкового масла та молочних продуктів. Але воно точно сподобається кожному через простоту приготування та смак, вважає кулінарка Магдалина Шершун.

Інгредієнти:

Приготування:

Олію, сіль, цукор, ванільний цукор, воду вимісити до однорідності, додати просіяне борошно та соду, погашену оцтом, замісити туге тісто. Розділити тісто на 3 частини.

До першої додати какао, добре вимісити. До другої додати куркуму, теж добре вимісити, а до третьої додати мелені волоські горіхи, теж ретельно вимісити. Поставити в морозилку на 30 хвилин. Потім виробляти печиво відповідними до м'ясорубки формочками.

Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. Посипати цукровою пудрою.

Раніше Ліза Глінська поділилася рецептом пісного шоколадно-апельсинового печива з горіхами.