Книга рецептів

Знамените фінське «печиво тітоньки Ханни»: ідеальне до ранкової кави

15:57 — 18 березня 2023 eye 9231

У фінській кухні, яка відома, у тому числі й юшкою з лососем і вершковим сиром, є рецепт печива, яке відмінно підійде до ранкового чаю або кави.

Про те, як приготувати кукурудзяне печиво тітоньки Ханни, розповідає ресурс «Кухні народів світу» .

Інгредієнти:

Читайте також: Фінський різдвяний салат Rosolli — додайте в меню екзотики

Приготування:

Раніше кулінарка Ліза Глинська розповіла, як приготувати пісне шоколадно-апельсинове печиво з горіхами, а шеф-кухар Валя Саєнко — сирне печиво «як у дитинстві».

Фото «Кухні народів світу»