Книга рецептів

Мінімум інгредієнтів та максимум смаку: готуємо рулет з варенням

22:03 — 16 квітня 2023 eye 1671

Якщо гості на порозі, а солоденького нема, ви можете приготувати цю страву. Вона вийде вдалою у кожної господині, впевнена фудблогерка Мирослава Крутій.

Інгредієнти:

Приготування:

Яйця дуже добре збити з цукром до пухкої маси, додати борошно, кисіль, розпушувач, перемішати лопаткою і тоді додати олію. Випікати при 160 градусах 20 хвилин. Готовий бісквіт завернути у рулет разом з пергаментом і так охолодити. Тоді змазати варенням і завернути. Присипати пудрою. Також можна робити з сирним кремом і ягодами.

Хто хоче тоненький бісквіт, випікайте половину порції, відповідно час випікання треба зменшити.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт печива «Гніздечки», яке обов'язково порадує малечу.