Чи відомо вам, що у Древній Греції приготування салатів прирівнювалось до справжнього мистецтва? Перш за все, у цієї страви повинен бути збалансований смак. А досягти цього балансу непросто. Якщо у вас є хист до кулінарії, варто чимало експериментувати. Якщо ж ви не любитель експериментів, варто брати до уваги рецепти, опробувані на практиці.
Рецептом сезонного салату з редисом та бринзою з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка Анна Конда, яка раніше ділилася рецептом салату з виноградом, фетою та червоною цибулею.
- Цей салат дуже смачний та ситний, — говорить Анна Конда. — А приготувати його досить просто. Отже рецепт такий.
Салат з редискою та бринзою
Інгредієнти салату такі: редиска, огірки, помідори, рукола та бринза.
Все нарізаємо та перемішуємо. Заправляємо оливковою олією з додаванням соєвого та бальзамічного соусів.
І смачного!
Нагадаємо рецепт салату з редискою, огірком та твердим сиром.
Фото з альбому Анни Конди