Книга рецептів

Бананове желе: рецепт справжньої насолоди

22:00 — 15 травня 2023 eye 1668

Желе — десерт смачний та легкий. І тільки спершу здається, що приготувати його складно. Зовсім ні! Підтвердження тому рецепт, яким користується українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда, яка раніше ділилася з нами рецептом салату з виноградом, фетою та червоною цибулею. Важливо, що він не тільки простий, але й досить бюджетний.

- Цей десерт я дуже люблю, — говорить Анна Конда. — Готую його із задоволенням.

Бананове желе

Інгредієнти:

Заливаємо желатин водою і підігріваємо на плиті до повного розчинення. В блендері змішуємо кефір з бананами. Потім перемішуємо з желатином. Розливаємо в посуд і ставимо в холодильник на пару годин. Після охолодження за бажанням можна прикрасити улюбленими тертими горішками або шоколадом .

Смачного!

Нагадаємо рецепт салату з редискою, огірком та твердим сиром.

Фото із альбому Анни Конди