Українська фудблогерка Alina Foodee давно вподобала смачні страви, на приготування яких не треба витрачати ні багато часу, ні грошей. Досить часто в своїх рецептах вона використовує готове листкове тісто і лаваш. Але цього разу вона показала, як готує смачний сніданок з лавашу сестра її чоловіка.
В рецепті також присутні сир, вершкове масло та будь-які спеції.
Повний список складових:
Приготування
Лаваш або тортилью треба змазати розтопленим вершковим маслом і добре притиснути листи один до одного.
Зверху притрусити тертим сиром.
Запікати при 220 С протягом 5−7 хвилин (треба, аби края лаваша підрум'янилися).
Гарячий виріб притрушуємо ароматними травами і молотим перцем.
За словами Аліни, на сир можна також викласти овочі, порізане м'ясо — тоді вийде щось на кшалт піци.
Нагадаємо, раніше «ФАКТИ» розповідали інші швидкі рецепти з лавашу, зокрема шаурми по-домашньому та яєчні в лаваші.