Салат із грушею та сиром «Дор блю» — це вишукана і водночас поживна літня страва.
Солодкі грушеві нотки добре підкреслюються саме у поєднанні з класичним французьким сиром, а заправка, яка складається з меду та оливкової олії поєднує руколу, горіхи, грушу і сир в єдину величну симфонію смаку.
Такий салат буде дуже доречним під час сімейного обіду чи вечері, стверджують автори Telegram-каналу «Кулінарна книга».
Отже, для приготування вишуканого частування візьміть:
Для заправки:
Приготування
Грушу нарізати на слайси, карамелізувати їх на розігрітій пательні з маслом і цукром.
Горіхи нарізати крупно і також карамелізувати в тій же пательні, де була груша.
Руколу помити і обсушити
Збирається салат так: на велику тарілку викласти руколу, зверху грушу, далі сир, притрусити горішками і полити заправкою.
Порадує гостей і незвичайний салат з фетою і полуницею за рецептом української співачки та фуд-блогерки Анни Конди.