Книга рецептів

Мексиканський супчик за рецептом стоматолога з Тернополя: готується дуже просто, а на смак — «просто бомба»

11:15 — 21 червня 2023 eye 2362

Мексиканська кухня — екзотична, ситна і зазвичай дуже гостра. Цього вимагає сам клімат Латинської Америки, який сприяє розвитку шкідливих мікроорганізмів. Саме для їх нейтралізації місцеві вживають в їжу багато перцю, додаючи його майже до всіх страв.

Найпопулярнішими складниками мексиканських страв є бобові, м'ясо, кукурудза, авокадо та різноманітні овочі.

Інстаграм-блогер grishes_delishes використав їх для приготування свого мексиканського супчика.

Складові супу:

Етапи приготування

Обсмажуємо фарш на пательні 10−15 хв., додаємо томати і тушкуємо ще 5 хвилин.

Переливаємо в каструлю, додаємо бульйон та варимо 20 хвилин на малому вогні.

Виключаємо вогонь і даємо настоятися 10 хвилин.

Готово!

Тим же, хто не готовий до екстремальних кулінарних експериментів, радимо звернути увагу на рецепт салату з карамелізованою грушею і блакитним сиром.