Іспанський томатний суп, або ж гаспачо, — чудовий варіант як для літнього сніданку, так і для вечері. Якщо ж подати його з сирними тостами — страва піде просто на «ура».
Як приготувати смаколик, розповіли автори каналу «Ідеї для сніданку та вечері».
Вони наголошують, що кількість тих чи інших овочів можна міняти, а улюблені спеції додавати за смаком — від цього смак супу тільки покращає.
Інгредієнти:
Для сирного тосту:
Овочі за рецептом слід запекти в духовці до готовності, а потім довести до стану пюре блендером. Далі додати оливкову олію і рідину — вершки та овочевий бульйон. Знову збити блендером до однорідної маси.
З хліба, сиру і масла приготувати сирний тост.
Частування готове — можна пригощатись!
Вам також може сподобатися варіант зеленого гаспачо від шефа Володимира Ярославського — з огірками, шпинатом і жовтими помідорами.