Книга рецептів

Ніжний та ароматний томатний суп: його можна їсти і гарячим, і холодним

15:25 — 2 липня 2023 eye 857

Іспанський томатний суп, або ж гаспачо, — чудовий варіант як для літнього сніданку, так і для вечері. Якщо ж подати його з сирними тостами — страва піде просто на «ура».

Як приготувати смаколик, розповіли автори каналу «Ідеї для сніданку та вечері».

Вони наголошують, що кількість тих чи інших овочів можна міняти, а улюблені спеції додавати за смаком — від цього смак супу тільки покращає.

Інгредієнти:

Для сирного тосту:

Овочі за рецептом слід запекти в духовці до готовності, а потім довести до стану пюре блендером. Далі додати оливкову олію і рідину — вершки та овочевий бульйон. Знову збити блендером до однорідної маси.

З хліба, сиру і масла приготувати сирний тост.

Частування готове — можна пригощатись!

Вам також може сподобатися варіант зеленого гаспачо від шефа Володимира Ярославського — з огірками, шпинатом і жовтими помідорами.