Книга рецептів

«Ну дуже ніжна страва»: рвана телятина від Валі Саєнко — пальчики оближеш

18:06 — 4 липня 2023 eye 3063

Шеф-кухар Валя Саєнко, яка раніше ділилася рецептом печива «як у дитинстві», розповіла фоловерам про те, як приготувати дуже ніжну м`ясну страву — рвану телятину.

«Дуууже ніжна страва. Саме про таке м’ясо кажуть, що можна втирати в ясна. Універсальна, до будь-якого гарніру. А ще просто смакує до сендвічів», — пише вона в Instagram.

Інгредієнти:

Читайте також: «Пощастило чоловіку-щасливчику»: Анна Саліванчук порадувала рецептом смачного салату з телятини

Приготування:

«Взяти можна будь-яку частину телятини. Але якщо берете жорсткішу, то запікайте трішки довше. Якщо у вас вода випарується, то треба додати, бо м`ясо буде сухе», — радить Валя Саєнко.

Раніше українська фудблогерка Оксана Матвєєва поділилася фірмовим рецептом телячих котлет.

Фото — скріншот