Суддя проєкту «МастерШеф» Ольга Мартиновська часто ділиться простими, але цікавими рецептами страв, які подобаються нашим читачам.
Цього разу кулінарка запропонувала зробити Pain Perdu — по іншому це френч тост.
Інгредієнти:
свіжа булка
цукор — 2 стол ложки
вершкове масло — 2 стол ложки
морозиво
ягоди
Приготування:
2 столових ложки цукру довести до золотого карамельного кольору на сковорідці.
В карамельку додати 2 ст ложки вершкового масла 82%.
Коли масло починає пінитись, покласти шматочки булки.
Виделкою рухати цю булку по дну сковорідки, щоб вона всмоктала карамельку з маслом.
Так само зробити з іншого боку.
Тепер булку можна прикрасити ягодами, мелісою та улюбленим морозивом.
Раніше ми публікували рецепт домашнього морозива від кондитерки Наталі Берладин, для якого потрібно всього три інгредієнти.