Книга рецептів

Гості оцінять: пікантна молода картопля по-португальськи у гірчичному соусі

14:06 — 26 липня 2023 eye 2808

Шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво ділився рецептом приготування молодої картоплі з аргентинським соусом чимічурі. А ще її можна приготувати по-португальски — у гірчичній заправці.

Рецептом діляться автори тг-каналу «Ідеї для сніданку та вечері», зазначаючи, що у гірчичний соус можна додати свіжу зелень, або прикрасити нею вже готову страву.

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше ресторатор та суддя «МайстерШеф» Володимир Ярославський поділився секретом приготування молодої картоплі з маком та шкварками.

Фото Pixabay