Львівська фудблогерка Лілія Цвіт відома своєю автентичною випічкою, проте і вона не байдужа до консервування, пропонуючи незвичні рецепти.
Днями її скарбничка поповнилася рецептом маринованого гострого перцю.
Втім, господиня стверджує, що в її маринаді гострота перцю не надто відчувається, він виходить оригінальним, і дуже смакує до м’яса.
Для приготування двох пів літрових банок закуски потрібні 400 г перцю, 1 цибулина і 3−4 зубчики часнику.
Інструкція з приготування:
Для маринаду потрібні:
Гарячим маринадом заливаємо підготований перець і закриваємо кришкою нещільно. Такі банки можна зберігати в холодильнику протягом 3 місяців.
Якщо ж зберігати на зиму, слід простерізувати банки 5 хвилин і закрутити.
Зверніть увагу також на рецепт зимового салату з баклажанів і перцю від відомого кулінара-аматора Самвела Адамяна.