Книга рецептів

Баклажани у паніровці: на смак — як м'ясо

11:14 — 17 серпня 2023 eye 19995

З баклажанів можна приготувати безліч страв, наприклад, посмажити у кисло-солодкому соусі з крохмалем по-китайські.

Як стверджують автори каналу «Ідеї для сніданку та вечері», ще їх можна зробути у паніровці — вони будуть дуже смачними та нагадуватимуть м'ясо

Інгредієнти:

Читайте також: Смакота неймовірна: швидкий зимовий салат з баклажанів і перцю від зірки шоу «МастерШеф»

Приготування:

Також баклажани можна законсервувати на зиму за рецептом фудблогерки Людмили Борщ. Цю консервацію вона називає «Зимовий дракон».

Фото Pixabay