Книга рецептів

Аджика із зелених помідорів: готуємо пікантний універсальний соус на зиму

13:53 — 21 серпня 2023 eye 1117

Традиційно аджику готують з солодких перців з додаванням зелені, а ще її можна робити із зелених помідорів.

Автори ресурсу «Ідеї для сніданку та вечері» стверджують, що ця «некласична аджика» виходить пікантною, ароматною і дуже смачною. Аджику із зелених помідорів називають універсальним соусом, який підійде до багатьох страв: м'яса, картоплі, круп, або просто з скибочкою свіжого хліба як перекус. Її гостроту регулюють на свій смак, збільшивши або зменшивши кількість гострого перцю.

Інгредієнти:

Читайте також: Кабачкова аджика: додайте до своєї консервації пікантну новинку

Приготування:

Раніше бабусіним рецептом аджики поділилася кулінарка Оксана Вознюк. Серед складовоих — перець, помідори, яблука та морква.

Фото Pixabay