Книга рецептів

Заготівля з характером: маринований перець чилі на зиму — закуска не для слабаків

12:01 — 12 вересня 2023 eye 709

Любителі гостренького можуть урізноманітнити меню маринованим перцем, який «додасть градусів» особливо у холодну пору року. Раніше рецептом подібної консервації ділилася блогерка Лілія Цвіт.

Своїм рецептом гіркого маринованого перцю діляться й автори каналу «Ідеї для сніданку та вечері», які стверджують, що така закуска чудово пасує взимку до всіх міцних спиртних напоїв. Цей рецепт не вимагає стерилізації, перці можуть зберігатися кілька років завдяки своїй гостроті та наявності у складі оцту.

Інгредієнти:

Приготування:

Перці рекомендують консервувати у маленьких банках, адже такої «гарячої» закуски має вистачити на довго.

А ще на зиму можна замаринувати огірки з кетчупом чілі, які також не вимагають стерилізації.

Фото Pixabay