Книга рецептів

Сира аджика з хроном: ідеально до м’яса і до плову

20:15 — 14 вересня 2023 eye 7599

Ця аджика, на відміну від приготовленої з термічною обробкою, має гостріший смак, а її аромат сильніший. Вона може зберігатися в холодильнику кілька місяців та ідеально підходить як приправа до м'яса. Крім того, сира аджика ще й дуже корисна, оскільки не втрачає вітамінів під час термічної обробки, ділиться кулінарка Світлана Юрченко.

Інгредієнти:

Приготування:

Всі підготовлені продукти змолоти на м’ясорубку, додати сіль, цукор і оцет. Перемішати і прогріти в каструлі на плиті до t 60 градусів. Розлити по баночках, закрити кришками та прибрати в холодильник на зберігання.

Вихід — приблизно 4 літри.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачний кетчуп з кабачків та ділилися рецептом ароматного соусу із перцю.