Книга рецептів

Смачна закуска: баклажани з овочами, тушковані в сметані

20:15 — 8 жовтня 2023 eye 13233

Ароматні, пікантні, апетитні, в гострому соусі! Баклажани, тушковані в сметані з часником — універсальна страва, вона смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. Чудово підходить у вигляді гарніру до м'яса та птиці, а також може бути подана і самостійно. Готується швидко і просто, ділиться кулінарка Зінаїда Боднарук. До речі, нагадаємо рецепт баклажанної ікри з яблуком.

Інгредієнти:

Приготування:

Баклажани почистити, порізати кільцями. Обсмажити в незначній кількості олії з двох сторін. Цибулю порізати чверть кільцями, моркву потерти на грубій тертці. Окремо підсмажити цибулю з морквою, додати часник, сметану, підсмажені баклажани. Тушкувати буквально декілька хвилин, тоді баклажани будуть тримати форму, сіль, перець додати за смаком.

Нагадаємо рецепт баклажанів з квасолею на зиму.