Відома кулінарка Тетяна Литвинова, яка раніше розповідала, як приготувати «ледачий» м`ясний пиріг з лавашем, поділилася рецептом овочевої піци.
«Цей рецепт буде вашою знахідкою, аж до весни. Це офігезно смачно!» — пише колишня суддя шоу «МайстерШеф» у соцмережах.
Інгредієнти:
- Цвітна капуста — 400 г;
- Солодкий перець — 400 г;
- Броколі — 400 г;
- Шампіньйони — 400 г;
- Солодка цибуля — 200 г;
- Гарбуз — 400 г;
- Моцарела — 150 г;
- Пармезан — 40 г;
- Французська гірчиця — 100 г;
- Кетчуп — 200 г;
- Сіль, перець — за смаком.
Приготування:
- Нарізати і викласти овочі, окрім цибулі. Посолити та поперчити та збризнути олією.
- Запікати при 200 градусах 20 хвилин.
- Дістати та викласти зверху солодку цибулю, посипати пармезаном та моцарелою.
- Запікати ще 20 хвилин і подавати до столу.
Рецепт салату «Красуня» без майонезу, який стане до вподоби тим, хто слідкує за вагою, читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот